☎ Καλεστε μας τώρα στο 211 198 4343 | Ώρες Λειτουργείας 09:00 - 18:00

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Μετά την παράδοση της παραγγελίας σας θα πρέπει να ελέγξετε τα προϊόντα που λάβατε και την κατάσταση αυτών ώστε να διαπιστώσετε τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως σπασμένο προϊόν, έλλειψη αξεσουάρ κτλ., ή εσφαλμένη αποστολή προϊόντος. Για οποιοδήποτε πρόβλημα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας εντός 3 ημερών. Μετά το πέρας των 3 ημερών θεωρούμε πως τα προϊόντα της παραγγελίας σας παραδόθηκαν σε άριστη κατάσταση.

Επιστροφές προϊόντων που έχουν παραδοθεί μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας γίνονται στις παρακάτω περιπτώσεις:

α). Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος που θα οφείλεται στην εταιρία ή τους προμηθευτές της ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την εταιρία.

β). Σε περίπτωση εμφανώς ελαττωματικού προϊόντος ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την εταιρία.

γ). Τέλος ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός 14 ημερών και να επιστρέψει το προϊόν, όπως ορίζεται στο Νόμο περί προστασίας του Καταναλωτή. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επιστροφών απαραίτητη είναι η τήρηση των κάτωθι όρων επιστροφής:

- Να υπάρχει έγγραφη ενημέρωση για την πρόθεση και τους λόγους επιστροφής μέσω e-mail.

- Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

- Το προϊόν, η συσκευασία του και όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση ή στην κατάσταση που ήταν κατά την παράδοση αν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν.

- Το προϊόν να συνοδεύουν όλα τα αποδεικτικά αγοράς.

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην κάνει δεκτή την επιστροφή αν δεν έχουν τηρηθεί όλοι οι παραπάνω όροι και να επιστρέψει το προϊόν στον πελάτη με έξοδα που βαρύνουν εκείνον.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση παραγγελιών μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή με μοναδική προϋπόθεση η παραγγελία να μην έχει αποσταλεί και να βρίσκεται σε ένα από τα προηγούμενα στάδια. Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο με έγγραφη ενημέρωση μέσω e-mail στο e-mail της εταιρίας info@albibaby.gr και με τηλεφωνική ενημέρωση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ: Μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 5 εργάσιμων ημερών και ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:

•Αν το προϊόν είναι ελατωματικό, μας το στέλνετε πίσω με έξοδα παραλήπτη και αφου ελέγξουμε το προϊόν, σας στέλνουμε ένα ίδιο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

•Αν για οποιονδήποτε λόγο δε σας άρεσε ή δε σας έκανε και θέλετε να αγοράσετε κάτι άλλο, μας το στέλνετε πίσω με δικά σας έξοδα αποστολής και αφού ελέγξουμε την σωστή κατάσταση του προϊόντος έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

•Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως όταν τα παραλάβατε. Να είναι μέσα στη γνήσια συσκευασία τους και σωστά πακεταρισμένα ώστε αυτή να μην καταστραφεί κατά την επιστροφή.

•Να μην είναι τοποθετημένα και να μην έχουν σημάδια από άλλα εργαλεία.

•Οποιαδήποτε από τις παραπάνω προυποθέσεις δεν ισχύει, τότε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.

•Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς προκειμένου να καταγραφεί, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση επικοινωνείστε άμεσα μαζί μας και σίγουρα θα βρούμε μια εφικτή λύση.

  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Πραγματοποιούνται μόνο και μόνο εαν:

•Πραγματοποιηθεί επικοινωνία μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς ΕΝΤΟΣ 24ώρου απ’την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, για να γνωστοποιηθεί το αίτημα σας και ο λόγος της επιστροφής.

•Πέραν του 24ώρου καμία επιστροφή χρημάτων δε γίνεται, παρά μόνο αλλαγή προϊόντος.

•Ισχύουν οι προϋποθέσεις για τις επιστροφές προϊόντων

•Το προϊόν, η συσκευασία του και όλα τα παρελκόμενά του θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση.