☎ Καλεστε μας τώρα στο 211 198 4343 | Ώρες Λειτουργείας 09:00 - 18:00

Η εταιρία Albi L.t.d δραστηριοποιήται στην σχεδίαση, κατασκευή και εμπορία βρεφικών επίπλων. Κάντε μιά βόλτα στην σελίδα μας και δείτε έναν μαγικό κόσμο από χρώματα, σχέδια, πρωτότυπες δημιουργίες, και καινοτομίες όπως η ψηφιακή εκτύπωση όπου πρώτοι πανευρωπαϊκά έχουμε εφαρμόσει στις επιφάνειες των βρεφικών επίπλων από το 2007.Τα προϊόντα μας εξάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς επίσεις συνεργαζόμαστε και κατασκευάζουμε βρεφικές σειρές γιά αναγνωρισμένες Ευρωπαϊκές εταιρίες του χώρου.

 

Εδώ θά ανακαλύψετε βρεφικά δωμάτια το κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό στύλ, ποιότητα, και κόστος. Είμαστε βέβαιοι πώς σάν νέοι γονείς θα ανακαλύψετε το κατάληλο δωμάτιο, που θα μεγαλώνει με ασφάλεια το μωράκι σας.

 

Όλα τα προϊόντα μας παραδίδονται με ένα 'κλίκ' από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στον χώρο σας, ή στα κατα τόπους πρακτορεία της προτίμησής σας, το οποίο καλύπτει όλλη την Ελλάδα, Κύπρο και ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα είναι δωρεάν για αγορές άνω των 300€. Αποστολές σε Κύπρο, και χώρες της ΕΕ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής κατόπιν τηλεφωνικής συνενοήσεως, η με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.